15 години докажан квалитет
Неделно производство од над 2,000,000
парчиња сламки

Производство и продажба на сламки за сите видови топли и ладни пијалоци произведени од полипропилен, еколошки чист материјал кој се применува во прехранбената индустрија

Продукти »

КОИ СМЕ НИЕ?

Компанијата "Панда Пласт" е основана во 2000 година во Скопје. Се занимаваме со производство и продажба на сламки за сите видови топли и ладни пијалоци и сме единствена фирма во Македонија од ваков карактер. Сламките се произведуваат од полипропилен, еколошлки чист материјал кој се применува во прехранбената индустрија.

НАСКОРО...

Наскоро планираме да стартуваме со нов производ, чепкалки за уши кои ќе бидат произведувани во чиста еколошка средина според сите стандарди.

ТИМ

Нашата компанија во моментов брои 10 вработени и бројот постојано се зголемува поради големата побарувачка на пазарот.

Контактирајте не »